Leveringsvoorwaarden & Garantie

Bij Van den Berg Oudewater worden alle auto's technisch gecontroleerd voordat ze aangeboden worden. Hierbij zijn wij verzekerd van een juiste en correcte voorraad waar wij achter staan. Alle auto's worden standaard geleverd met een geldige APK, controle beurt en een poetsbeurt zodat u met een gerust hart zorgeloos kunt wegrijden na aflevering. Indien gewenst kunt u een afleverpakket aanschaffen waarbij u zelf de aankoopprijs bepaald.

AUTOTRUST GARANTIE

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden wanneer u bij de aankoop van uw auto een Autotrust garantie afsluit. Van den Berg Oudewater biedt in samenwerking met Autotrust verschillende dekkingsniveaus. Van een basis garantie tot een exclusieve garantie (afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van de auto). Bij jonge auto’s is zelfs een verlenging van de garantie mogelijk.

U mag zelf uw garage kiezen

Bij het afsluiten van de Autotrust garantie kunt u kiezen om de reparatie van uw auto door Van den Berg Oudewater uit te laten uitvoeren of door een andere garage. Afhankelijk van de dekking waarvoor u kiest, maakt u zelf de keuze naar welke garage u uw auto brengt. Ideaal als u niet uit de buurt komt en dus niet naar ons terug hoeft bij een eventuele garantie aanspraak.

Repareren in het buitenland is gedekt

Als uw auto kapot gaat terwijl u op vakantie bent, wordt deze op kosten van Autotrust gerepareerd. Kijk voor een lijst van landen waar u uw auto kunt laten repareren in de polisvoorwaarden van Autotrust.

AUTOTRUST Exclusief Garantie

Een Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking die uw auto kan krijgen. Deze garantie beschermt u tegen de kosten voor reparatie en vervanging van nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto. De auto mag maximaal 8 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.

Waarom werken wij met afleverpakketten?

De reden hiervan is dat wij deze kosten uit de vraagprijs kunnen onttrekken en daardoor de auto scherper en voor u voordeliger kunnen aanbieden. U kunt zelf de garantietermijn en dus de uiteindelijke prijs bepalen.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de voorwaarden!

autotrust_logo
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019 van den Berg | Realisatie door iDesi Media